Milyen ételeket szolgáltak fel néhány évtizede a repülőkön?

2016. augusztus 03. - Pompidour

Az idén 70 éves Scandinavian Airlines (SAS) csodás albumot tett közzé arról az időszakról, amikor még nem a mikrózható ételek voltak a repülőkön felszolgált ételek állandó szereplői.

Habár a turista osztályon felszolgált ételek - a képek szerint - nem tértek el nagyban a mostaniaktól, nem tudom, hogy van - e olyan légitársaság, amelynek első osztályán egy sommelier, kis ezüst kóstoló pohárkával a nyakában szedegeti a salátát az utasoknak.33d5a79f00000578-3572879-image-a-101_1462373456642.jpg

Vagy van olyan első osztály, ahol így adják a homárt?

33d5a78700000578-3572879-image-a-1_1462433477045.jpg

Illetve ma az is elképzelhetetlen, hogy valaki egy ekkora késsel egy egész sonkából szeleteljen az orrunk előtt:

33d2fd3c00000578-3572879-image-a-17_1462365691081.jpg

Még több képet a Scandinavian Airlines 1950 és 1980 közötti fedélzeti étkeztetéséről az alábbi galériában találhattok.

Boldog szülinapot SAS!

(Via Mashable)

 

Ha tetszett a poszt, kövess minket Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://kozelstavol.blog.hu/api/trackback/id/tr478932358

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.